C-net-credit 100% online

comparatie aplica online

Credit direct pe internet, fara vizite la banca, raspuns imediat la cererea online, cu dobanda si rate fixe pe toata durata creditului, aplica pe Cetelem.ro

 • Suma maxima
  230.000 €
 • Perioada maxima
  60 luni
 • Rata dobanzii
  8,35 %
 • DAE estimativ
  -
 • Rata lunara
  -
 • Costul total
  -

Ultima modificare: 22.10.2013

Persoane fizice · Credite pentru nevoi personale · RON

Credit de nevoi personale 100% online fara sa te deplasezi la banca? Aplica si ai aprobarea instant

Comunicate

Microsoft Romania premiaza VreauCredit.ro in cadrul festivalului Internetics 2007

15.11.2007

 

Microsoft Romania premiaza VreauCredit.ro pentru cea mai buna experienta oferita utilizatorilor in cadrul festivalului Internetics 2007. In calitate de partener al festivalului, Microsoft Romania a decernat doua premii speciale, unul dintre acestea ("best user experience") revenind site-ului VreauCredit.ro, realizat de compania F5 Solutions.

 

MasterCard Europe - partener oficial VreauCredit.ro si VreauCard.ro

05.11.2007

 

MasterCard Europe a semnat un parteneriat cu VreauCredit.ro si VreauCard.ro prin care sprijina activitatea celor doua site-uri financiare de a oferi utilizatorilor acces in permanenta la informatii si la o baza de date completa privind produsele de creditare si cardurile lansate pe piata locala.

 

VreauCredit.ro partener al Festivalului International de Teatru pentru Copii

09.10.2007

 

Festivalul International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti", aflat la cea de a treia editie, prilejuieste intalnirea publicului bucurestean cu o suita de trupe de teatru de gen din intreaga lume. Ca o actiune ce face parte din proiectul de sprijinire a culturii si actiunilor umanitare, VreauCredit.ro s-a alaturat proiectelor derulate de mai multe institutii culturale.

 

VreauCredit.ro si VreauCard.ro parteneri ai CreditEXPO 2007

03.09.2007

 

"CreditEXPO 2007", primul targ de credite din Romania, adauga noi parteneri media: VreauCredit.ro, lider de piata pe segmentul consultantei in domeniul financiar bancar si VreauCard.ro, singurul site din Romania specializat in oferta de carduri.

 

VreauCredit.ro - lider de piata pe nisa site-urilor de analiza, aplicatii online si consul ...

18.04.2007

 

La un an de la lansare, VreauCredit.ro a depasit 5300 de vizitatori unici pe zi pozitionandu-se pe primul loc in topul site-urilor de informare in domeniul creditelor bancare demonstrand astfel interesul in crestere al utilizatorilor de internet pentru serviciile pe care acesta le ofera.

 

25 de banci ofera credite pentru vacante prin Goovel.net si VreauCredit.ro

03.04.2007

 

Magazinul ofertelor turistice Goovel.net si consolidatorul ofertelor de credite bancare in Romania VreauCredit.ro au deschis un parteneriat ce ofera turistilor accesul la planuri de finantare pentru calatoriile lor. 25 de banci, printre care BCR, Reiffeisen, BRD, Banca Transilvania, ING, ABN-AMRO, CEC, listeaza in paginile Goovel.net ofertele lor de credite bancare destinate turismului.

 

FPP - o aplicatie gratuita oferita de VreauCredit.ro, unica pe piata online din Romania

25.03.2007

 

Pentru ca incercam sa mentinem un nivel ridicat al serviciilor oferite atat vizitatorilor cat si partenerilor nostri, va aducem la cunostinta lansarea aplicatiei FPP, o aplicatie gratuita, unica pe piata online din Romania, menita sa imbunatateasca modalitatile clasice de fidelizare a vizitatorilor.

 

Noi dezvaluiri in dosarul VreauCredit.ro

13.11.2006

 

Conform statisticilor, peste 200.000 de romani au fost implicati in dosarul VreauCredit.ro (versiunea 1.0), acesta devenind astfel principalul informator al Romaniei in domeniul creditelor bancare. In timp ce majoritatea informatorilor deconspirati in ultima perioada se confrunta cu demisii, procese sau scandaluri de presa, VreauCredit.ro castiga nestingherit concursul WebPromo in cadrul festivalului Internetics 2006, sectiunea "Servicii financiare".

 

VreauCredit.ro sprijina campania de interes general initiata de Alpha Bank

19.06.2006

 

Prin aceasta campanie, VreauCredit.ro contribuie alaturi de Alpha Bank la informarea persoanelor ce doresc obtinerea unui credit cu privire la costurile asociate acestuia, urmarind familiarizarea publicului cu notiunea de DAE (Dobanda Anuala Efectiva). In cadrul site-ului se pot gasi informatii despre DAE, motivele pentru care creditele nu se pot sorta dupa dobanda comunicata de banca precum si toate costurile asociate fiecarui credit.

 

Lansarea site-ului VreauCredit.ro

10.04.2006

 

Stim cat de neplacut este sa pierdeti cateva ore din timpul liber, sa va sacrificati pauzele de masa sau sa parcurgeti zeci de kilometri in traficul aglomerat pentru a gasi creditul care vi se potriveste cel mai bine. De aceea ne-am gandit sa strangem toate ofertele intr-un singur loc, sa-l facem disponibil permanent si accesibil atat de acasa cat si de la birou.

 

Ultimele 5 credite vizualizate

Nu ati vizualizat nici un credit.
Navigare rapida
Comparatie credite
Informatii utile
Link-uri utile
Bookmark RSS Feed