C-net-credit 100% online

comparatie aplica online

Credit direct pe internet, fara vizite la banca, raspuns imediat la cererea online, cu dobanda si rate fixe pe toata durata creditului, aplica pe Cetelem.ro

 • Suma maxima
  230.000 €
 • Perioada maxima
  60 luni
 • Rata dobanzii
  8,35 %
 • DAE estimativ
  -
 • Rata lunara
  -
 • Costul total
  -

Ultima modificare: 22.10.2013

Persoane fizice · Credite pentru nevoi personale · RON

Credit de nevoi personale 100% online fara sa te deplasezi la banca? Aplica si ai aprobarea instant

Dictionar financiar bancar

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Management bancar

Ansamblu de cunostinte, concepte, principii, metode si tehnici specifice, care printr-un mixaj corespunzator al elementelor materiale, financiare, umane, informationale de care dispune o societate bancara, pe de o parte, si al mediului in care opereaza, pe de alta parte, realizat de un sistem conducator, asigura realizarea obiectivelor pentru care a a fost infiintata si functioneaza banca respectiva.

Manager

Persoana imputernicita sa realizeze managementul unei firme.

Mandant

Persoana fizica sau juridica care da o imputernicire unei alte persoane de a o reprezenta sau a actiona in interesul sau.

Mandat

Imputernicire scrisa, contract, document prin care o persoana numita mandant autorizeaza o alta persoana (mandatar) de a o reprezenta si de a actiona in numele si in interesul acesteia. Mandatul comercial, fata de cel civil este cu titlu oneros.

Mandatar

Persoana care a primit imputernicirea de a reprezenta sau de a apara interesele unei alte persoane numita mandant.

Marja neta de dobanda

Se calculeza ca raport intre veniturile nete din dobanzi si activele valorificabile totale. Nivelul standard al acestui indicator este de 5 - 7%.

Marja profitului bancar

Indicator de performanta bancara care exprima profitul net obtinut de o banca la o unitate monetara din total venituri si se determina dupa formula: Mp=Pn/Vt unde: Mp=marja profitului; Pn=profitul net; Vt=venituri totale.

Marketing bancar

Totalitatea actiunilor intreprinse de banca in vederea investigarii si cercetarii pietei, adaptarea produselor si serviciilor la cerintele pietei sau a segmentelor de piata detinute sau pe care intentioneaza sa patrunda, crearea, promovarea si lansarea unor produse noi, influentarea pietei si a clientelei, cu scopul realizarii obiectivelor imediate sau de perspectiva ale bancii.

Minus de garantie a creditului

Diferenta in minus constatata de catre banci cu ocazia verificarii garantiei creditelor acordate clientilor lor, determinata ca diferenta intre valoare garantiei luata in calcul (mai mica) si valoarea creditelor acordate (mai mare).

Modalitate de plata

Tehnica de derulare si efectuare a unei plati.

Moneda scripturala

Moneda de cont utilizata in decontarile fara numerar, care este formata din disponibilitati in conturi, cecuri, cambii, etc.

Ultimele 5 credite vizualizate

Nu ati vizualizat nici un credit.
Navigare rapida
Comparatie credite
Informatii utile
Link-uri utile
Bookmark RSS Feed