C-net-credit 100% online

comparatie aplica online

Credit direct pe internet, fara vizite la banca, raspuns imediat la cererea online, cu dobanda si rate fixe pe toata durata creditului, aplica pe Cetelem.ro

 • Suma maxima
  230.000 €
 • Perioada maxima
  60 luni
 • Rata dobanzii
  8,35 %
 • DAE estimativ
  -
 • Rata lunara
  -
 • Costul total
  -

Ultima modificare: 22.10.2013

Persoane fizice · Credite pentru nevoi personale · RON

Credit de nevoi personale 100% online fara sa te deplasezi la banca? Aplica si ai aprobarea instant

RSS credite bancare

Ce este RSS ?

RSS (Really Simple Syndication) reprezinta o facilitate gratuita oferita, in general dar nu exclusiv, de site-urile media pentru notificarea si/sau distribuirea automata a ultimelor articole/modificari efectuate. Continutul unui articol RSS este format, in cele mai multe cazuri, din: titlu, descriere pe scurt si link catre articolul intreg.

Avantajele utilizarii serviciilor RSS

Cel mai mare avantaj al utilizarii serviciilor RSS consta in economisirea timpului dumneavoastra. Astfel, in loc sa vizitati individual toate site-urile favorite pentru obtinerea ultimelor noutati din domeniul dumneavoastra de interes, puteti primi toate aceste informatii in timp real folosind serviciile RSS.

RSS pentru webmasteri

Parsing-ul feed-urilor RSS de mai jos si resursele destinate webmasterilor reprezinta singurele modalitati prin care pot fi preluate informatiile de pe site-ul Credite.ro pe alte site-uri fara acordul nostru scris. Sincronizarea la un interval de cel putin 12 ore si specificarea sursei prin nume si link direct (http://www.credite.ro/ - fara redirectionari) intr-un loc vizibil sunt obligatorii.

Structura fisierelor XML pentru webmasteri difera de cea a fisierelor XML pentru utilizatorii individuali prin inserarea bancii, tipului si monezii entitatii (creditului) in tagul <category>, acestea fiind despartite prin "/" pentru a facilita extragerea, gruparea, filtrarea si afisarea creditelor conform structurii si design-ului site-ului dumneavoastra.

Daca aveti nelamuriri sau dificultati in implementarea acestui serviciu nu ezitati sa ne contactati.

Ultimele 5 credite vizualizate

Nu ati vizualizat nici un credit.
Navigare rapida
Comparatie credite
Informatii utile
Link-uri utile
Bookmark RSS Feed